Op vrijdag 11 november kan je in Ten Kerselaere in Heist-op-den-Berg terecht voor een kerstmarkt.

Op vrijdag 11 november 2011, van 11 tot 18 uur, is het inderdaad opnieuw zover. Woon- en zorghuis Ten Kerselaere organiseert in samenwerking met de Heistse cultuurraad, voor de vijfde maal op rij deze weergaloze Kers(t)markt.
Een fijne manier om het lange weekend goed in te zetten.
 
Talrijkeverenigingen en groeperingen van Heist-op-den-Berg en omstreken zullen standjes en kraampjes met kerst- en aanverwante artikelen uitstallen in het vernieuwde centrumgedeelte van woon- en zorghuis Ten Kerselaere.

Een greep uit het aanbod; kerstartikelen, artisanaal handwerk, juwelen, wenskaarten, postzegels, schilderijen en aquarellen,poppen, sjaals, wierook, bad- en verwenproducten, bloemstukjes, lavendelzakjes, kaarsen, glas graveerwerk en een speciale tombola.
Naast deze kerstartikelen zijn er natuurlijk heel wat lekkere hapjes en drankjes voorradig, inclusief een heuse complete jeneverbar.

De opbrengsten hiervan zijn ten voordele van het bewonersfonds van Ten Kerselaere. Ook dit jaar zijn er daarom een heleboel medewerkers en vrijwilligers die belangeloos en zich vol enthousiasme inzetten ten voordele van hun bewoners.
 
Het spreekt voor zich dat de toegang tot de Kerstmarkt gratis is.
Er is een ruime parking voorzien aan de voor- en achterzijde van Ten Kerselaere. Indien deze volzet zijn kan je alsnog parkeren op de parking van De Averegten (200 plaatsen en 100 meter verder aan de Boonmarkt).
 
Iedereen is van harte welkom; bewoners, medewerkers, vrijwilligers, familieleden, buren, vrienden en sympathisanten.
 
  • Plaats: Woon- en Zorghuis Ten Kerselaere
Boonmarkt 27 te Heist-op-den-Berg (Hallaar)
  • Aanvang 11 u tot 18 u
  • Iedereen welkom 
  • Inkom is gratis